NL GB


Home
Diensten
Foto's
Contact

Renovatie & Onderhoud voor Gebouwen & Tuinen Groot & Klein


Dag, mijn naam is Marcin Jarosz en ik ben eigenaar van het bedrijf M&M Klussen. Ik kom uit Polen waar ik ben afgestudeerd in de bouwtechniek en goederenbeheer en -onderhoud. Ik heb ook ervaring opgedaan in de V.S. met de bouw van houten blokhutten en het herstellen van daken. In Polen en Noorwegen heb ik veel schilder- en renovatiewerkzaamheden verricht.

Omdat ik in Haren- provincie Groningen woon gebruik ik deze ervaringen in Nederland. Mijn bedrijf is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Ik heb de beschikking over een bedrijfsauto en voldoende professioneel gereedschap. Bekijk onze website om recent afgeronde projecten te zien. GALLERY

Ons bedrijf kan alle soorten renovaties van gebouwen aan. Mijn werknemers zijn ervaren en aardige mensen. Wanneer wij geen groot project hebben, werk ik alleen en kan ik kleinere reparaties in uw huis doen. Ik kan ook als onderaannemer voor een ander bedrijf werken en gekwalificeerde en vriendelijke Poolse arbeiders leveren.

Wanneer u hulp nodig heeft of zaken met mij wilt doen kunt u met behulp van e-mail of per telefoon contact met mij opnemen. Mijn kennis van de Nederlandse taal is beperkt, maar mijn Engels is goed.

Wij verstrekken goede kwaliteit voor een redelijke prijs.